JEFFREY GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jeffrey Grill. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 22:53 het was lekker
24 feb 2024 om 10:49 Eten was lekker alleen jammer dat het een half uur te laat gebracht werd, daar spreek je toch geen tijd voor af !!
19 feb 2024 om 12:13 Ik heb weer lekker gegeten, goed knappend patat en lekker shoarmavlees.
18 feb 2024 om 21:08 Patat bij kapsalon was echt taai en hard, de rest was goed
17 feb 2024 om 1:02 Lekker
12 feb 2024 om 12:33 Ik heb weer erg lekker gegeten!
4 feb 2024 om 21:06 Ales oke !!
2 feb 2024 om 0:28 Kipshoarma met bot. Al met al een armoedige ervaring voor een broodje van 15 euro
29 jan 2024 om 23:54 eten was bij de bezorging nog warm en goed verpakt en smaakte prima
23 jan 2024 om 7:03 Kan veel beter voor de prijs
21 jan 2024 om 6:36 Had broodje kip besteld met extra broodje. Het was zo weinig kip dat ik net aan 1 broodje kon vullen. Het smaakte nergens naar en er zat een stuk bot tussen de kipfilet waardoor ik bijna m’n tand afbrak. Voor mij nooit meer bestellen hier. Zonde geld
14 jan 2024 om 23:16 had een kapsalon besteld leek wel of de kip er doorheen gevlogen was moest kip zoeken